Don van den Braak is in 1964 met zijn eigen de kwekerij begonnen na altijd in het bedrijf van zijn vader te hebben gewerkt. Achter het huis begon Don met een eenvoudige kweektunnel en kweekte vooral heesters. Tegenwoordig is het bedrijf 3 hectare groot met 1 hectare moderne kassen en buitenvelden.

Bram van den Braak, de huidige eigenaar en alweer de 3e generatie, is zowat geboren op de kwekerij. Bram heeft het vak letterlijk van zijn vader en oprichter Don van den Braak met de paplepel ingegoten gekregen. Na zijn schooltijd is Bram sinds 1989 fulltime werkzaam op de kwekerij. Sinds die tijd is er flink uitgebreid en heeft men zich voornamelijk gespecialiseerd in het kweken van Lavendel, Rosmarinus en andere kruidachtige.

Kwaliteit is op Kwekerij Don van den Braak een belangrijk speerpunt, evenals snelle levering en goede service. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsvolle Lavendel en kruiden.

Don van de Braak 

De oprichter Don van den Braak komt nog dagelijks een kijkje nemen en steekt meteen de handen uit de mouwen voor een laatste kwaliteits-check.